Rádi bychom Vám prostřednictvím našich internetových stránek představili zelenou kávu. Zajímá Vás, čím se liší od té klasické černé? Nenechte se mýlit, nejedná se o dva různé druhy. Jde o naprosto totožná zrna. Přesto lze jednoznačně určit onen základní rozdíl. V případě tzv. zelené kávy zrnka neprojdou procesem pražení.

Spojte příjemné s užitečným

A důsledek? Bez pražení nepřijdou plody o významné látky prospívající zdraví. Jednou z nich je kyselina chlorogenová, díky níž se snižuje chuť k jídlu a vstřebávání cukrů. Z nepražených zrn pak lze připravit nápoj chuťově podobný dobrému čaji, který nám pomůže regulovat nejen váhu, ale pozitivně působí například také na srdce a krevní oběh, či na žlučník. Neváhejte a objednejte si tento životabudič i Vy!

Myslete na sebe
Ohodnoťte příspěvek
Nezařazené